breaking news

UFC Heavyweight Francis Ngannou verhuisd naar Las Vegas

May 4th, 2017 | by Redactie

Francis Ngannou is bezig aan een zeer indrukwekkende reeks in de Heavyweight divisie. Hij maakte zijn debuut tegen Luis Henrique op 19 december 2015 in Orlando, Florida tijdens UFConFOX: dos Anjos vs. Cerrone 2.

Nog nog geen anderjaar later heeft hij vijf overwinning op zijn naam staan en blijft hierdoor ongeslagen in de UFC. Na de KO overwinning tijdens zijn debuut, wist Ngannou achtereenvolgens van Curtis Blaydes, Bojan Mihaljovic en Anthony Hamilton te winnen.

Het was overduidelijk over hoeveel rauw talent de Kameroener beschikt en een top 10 tegenstander leek een kwestie van tijd. Die top 10 tegenstander kwam in de vorm van de Wit-Rus Andrei Arlovski. Ook met een doorgewinterde vechter als Arlovski had ‘The Predator’ weinig moeite. De snoeiharde KO die na 92 seconden een einde maakte aan het gevecht werd beoordeelt met ‘Performance of the Night’, die hem voor de tweede achtereenvolgende keer ten deel viel.

Na een groot gedeelte van zijn leven in Parijs te hebben gewoond en getraind te hebben bij de MMA Factory is de tijd voor Ngannou aangebroken om zijn koffers te pakken en een nieuw onderkomen te zoeken, dicht bij de bron. En waar beter om neer te strijken dan de ‘Fight Capitol of the Wold’, Las Vegas.

Het moet geen gemakkelijke belsissing zijn geweest om de juiste stad in Amerika te kiezen. De stap van top talent naar ware titelkandidaat zal binnenkort gezet moeten worden. Om deze laatste stap te nemen is besloten om te wisselen van trainingsomgeving.

“Toen we werden ingelicht over het Athlete Performance Institute dat gevestigd is in het nieuwe UFC hoofdkantoor in Las Vegas, was de keuze snel gemaakt” laat de zwaargewicht weten.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »