breaking news

UFC zoekt deelnemers voor The Ultimate Fighter seizoen 26

April 6th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
UFC zoekt deelnemers voor The Ultimate Fighter seizoen 26
UFC
0

De Amerikaanse realityserie en MMA-competitie is al vele jaren een groot succes. Atleten als Diego Sanchez, Nate Diaz, Rashad Evans, Roy Nelson en Kelvin Gastelum hebben via deze manier hun weg gevonden bij de organisatie. Terwijl het vijfentwintigste seizoen binnenkort zijn debuut maakt op de televisie, is de UFC alweer opzoek naar nieuwe opkomende talenten. Het gaat hier om vrouwelijke atleten in de Strawweight en Bantamweight divisie en mannelijke atleten in de Middleweight divisie.

Onder leiding van T.J. Dillashaw en kampioen Cody Garbrandt strijden oud UFC vechters voor een tweede kans. Aan het einde van dit seizoen zullen beide coaches tegen elkaar strijden voor het goud. De winnaar van de serie mag zich aansluiten bij het roster.

Op 23 mei wordt de try-out georganiseerd voor vechters tussen de 21 en 34 jaar oud. Er wordt gevraagd naar Straw/Bantam en Middleweight vechters. Er moeten minimaal drie professionele partijen gevochten zijn. Ook moeten de vechters beschikken over een winning streak. Welke vechters de opkomende talenten gaan coachen is nog onbekend. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws.

Comments are closed.

Translate »