breaking news

UFC zegt Cat Zingano vaarwel

August 14th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
UFC zegt Cat Zingano vaarwel
UFC
0

Na een loopbaan van vijf jaar en zeven partijen laat de UFC Cat Zingano los. Zingano maakte haar debuut tegen Miesha Tate en versloeg haar met een technische knock-out. Sindsdien wist ze weinig partijen te winnen en waren Ronda Rousey, Julianna Pena, Ketlen Vieira en Megan Anderson haar te sterk. Alleen Marion Reneau was onder haar niveau.

Zingano was eerst te vinden bij promoties als Fight To Win, Invicta FC, Crowbar MMA en Ring of Fire. Ze heeft momenteel een professioneel record van 10 om 4 en was de eerste vrouw die de ‘Fight of the Night’ bonus binnenhaalde. Dit deed ze samen met Miesha Tate tijdens de The Ultimate Fighter 17 Finale.
Daarnaast behoort Zingano tot de elite die Amanda Nunes heeft verslagen. Dit deed ze tijdens UFC 178 in Las Vegas, Nevada.

Verschillende blessures en het verliezen van meerdere partijen op rij zorgen voor het einde van haar loopbaan bij de UFC. Ze verwacht binnenkort te tekenen bij een andere promotie.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »