breaking news

UFC wacht met straf voor Conor McGregor

May 1st, 2018 | by Lennart Van Arendonk
UFC wacht met straf voor Conor McGregor
UFC
0

De Ultimate Fighting Championship (UFC) zal voorlopig nog geen straf geven aan de oud Lightweight en Featherweight kampioen Conor McGregor. Dana White wacht eerst de rechtszaak af en zal zijn straf op basis van de vervolging geven.

Na het media evenement van UFC 223 bezocht de Ierse superster de Barclays Center van Brooklyn, New York en begon hier zijn mening fysiek te uiten naar zijn collega’s. Samen met verschillende vrienden gooide hij spullen naar de spelersbussen en veroorzaakte paniek, chaos en enkele verwondingen. Hiervoor is hij aangehouden voor mishandeling en crimineel gedrag. Conor McGregor moet op 14 juni voor de rechter komen.

Dana White sprak met TMZ Sports over de huidige situatie: “He’s gotta be punished by the law first. Let’s see what happens in New York”. Op de vraag over een mogelijk gevecht tussen Conor en de Lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov gaf hij het volgende antwoord: “If you do a fight that big, you’ve got to do it in Vegas. Khabib will fight in Russia at some point, but it won’t be that fight.”

Het is nog onbekend welke straf Conor McGregor zal ontvangen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »