breaking news

UFC voegt Derek Brunson vs. Edmen Shahbazyan toen aan UFC Fight Night op 1 augustus

June 9th, 2020 | by Jamal Boussenaf
UFC voegt Derek Brunson vs. Edmen Shahbazyan toen aan UFC Fight Night op 1 augustus
UFC
0

De UFC heeft een middleweight gevecht tussen veteraan Derek Brunson en de getalenteerde Edmen Shahbazyan aan een UFC Fight Night op 1 augustus toegevoegd, zo meldt Brett Okamoto van ESPN. Het gevecht was hiervoor, op 7 maart en 11 april, al twee keer eerder geboekt.

Het zal voor de 36-jarige Brunson alweer zijn zestiende partij zijn in de UFC. De veteraan heeft al met menig contender en kampioen de octagon gedeeld. Ondanks dat hij zelf nooit voor een titel vocht heeft hij zich altijd bij de top middleweights geschaard. Zijn laatste partij dateert alweer van bijna een jaar geleden. Hierin versloeg hij Ian Heinisch tijdens UFC 241 op 17 augustus 2019 via een unanimous decision.

De 22-jarige Shahbazyan is aan een sterke reeks bezig binnen de UFC. In 2018 haalde hij via de Dana Whites Contender Series een UFC contract binnen. Dit deed hij, door zijn tegenstander in 40 seconden via een TKO te verslaan, op spectaculaire wijze. “The Golden Boy” is nog ongeslagen, en heeft van zijn vier gevechten in de UFC er drie weten te winnen via een finish. Vooral zijn laatste gevecht won hij op spectaculaire wijze. Hierin wist hij veteraan Brad Tavares met een headkick KO te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »