breaking news

UFC veteraan Andre Winner treft Yusuf Raisov tijdens ACB 90 in Moskou

August 22nd, 2018 | by Redactie
UFC veteraan Andre Winner treft Yusuf Raisov tijdens ACB 90 in Moskou
ACB
0

De ACB organisatie maakte zojuist bekend dat voormalig ACB Featherweight Kampioen Yusuf Raisov zijn opwachting zal maken op 10 November 2018 tijdens ACB 90 in Moskou, Rusland. In de Lightweight divisie is voormalig UFC vechter Andre Winner de tegenstander. Beide vechters treffen elkaar in het Moscow Ice Palace tijdens het Co-Main Event van de avond.

Andre Winner (MMA 22-11-2/ACB 1-0-0) is geen onbekende in zowel het Britse als Internationale circuit. Winner deed in 2009 mee aan het negende seizoen van The Ultimate Fighter. Winner reikte tot de finale, maar verloor uiteindelijk van Ross Pearson. Winner pakte vervolgens twee overwinningen binnen de UFC, maar verloor zijn drie daarop volgende gevechten waardoor hij geen contractverlenging kreeg. Winner keerde vervolgens terug in het regionale Engelse circuit. Winner wist nog notable wins te pakken tegen Artem Lobov, Colin Fletcher en Abner Lloveras. Winner tekende vervolgens in 2018 bij de ACB organisatie. In Mei 2018 won Winner zijn debuut gevecht tegen Adam Aliev tijdens ACB 87 in Nottingham via een Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde.

Yusuf Raisov (MMA 13-1/ACB 10-1) is met zijn 23 jaar een van de allergrootste talenten van de ACB organisatie. De Tsjetsjeen die als bijnaam ”Borz” heeft (betekenis : Wolf) begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 bij de ACB organisatie. Raisov wist in zijn vierde MMA gevecht al de hoog aangeschreven Vladimir Egoyan te verslaan. Na vervolgens nog vier overwinningen waaronder tegen de Braziliaan Carlos Alexandre mocht Raisov in 2016 voor de vacante ACB Featherweight titel vechten tegen Marat Balaev. De op dat moment 40-jarige Balaev versloeg Raisov via Unanimous Decision en bracht hem zijn eerste Pro-MMA verlies toe. Raisov herpakte zich echter in 2017 met overwinningen tegen Valdines Silva en Luis Palomino. Door een blessure van Balaev vocht Raisov voor de interim titel tegen Alexander Peduson. Raisov won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Raisov won hierdoor de interim titel en verzekerde zichzelf van een rematch tegen Marat Balaev. Die rematch kwam er uiteindelijk in Mei 2018. Raisov revancheerde zichzelf door via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde de overwinning te pakken en hiermee ook de titel. Raisov ziet echter meer uitdagingen in de Lightweight divisie waardoor hij zijn titel heeft ingeleverd. Raisov zou zijn opwachting maken tijdens ACB 92 in Malmö tegen Reza Madadi. Echter werd het evenement gecanceld.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.