breaking news

UFC veteraan Andre Winner treft Adam Aliev tijdens ACB 87 in Nottingham

March 27th, 2018 | by Marcel Dorff
UFC veteraan Andre Winner treft Adam Aliev tijdens ACB 87 in Nottingham
ACB
0

De ACB organisatie heeft zojuist wederom een partij bekend gemaakt voor 19 Mei 2018 tijdens ACB 87 in Nottingham, Engeland. Voormalig UFC vechter Andre Winner zal zijn opwachting maken in de Lightweight divisie tegen de Rus Adam Aliev. Beide vechters treffen elkaar in de Motorpoint Arena.

Andre Winner (MMA 21-11-2) is geen onbekende in zowel het Britse als Internationale circuit. Winner deed in 2009 mee aan het negende seizoen van The Ultimate Fighter. Winner reikte tot de finale, maar verloor uiteindelijk van Ross Pearson. Winner pakte vervolgens twee overwinningen binnen de UFC, maar verloor zijn drie daarop volgende gevechten waardoor hij geen contractverlenging kreeg. Winner keerde vervolgens terug in het regionale Engelse circuit. Winner wist nog notable wins te pakken tegen Artem Lobov, Colin Fletcher en Abner Lloveras. Winner keert nu achttien maanden naar zijn laatste gevecht terug in de kooi en zal dat doen voor de ACB organisatie waar hij zijn debuut maakt.

Adam Aliev (MMA 8-2) wordt in Rusland gezien als een zeer groot talent. Op een gevecht na vocht hij al zijn partijen voor de ACB organisatie. Na een moeizaam begin met twee overwinningen in vier gevechten heeft Aliev sinds 2015 niet meer verloren. Zo heeft hij op dit moment een winstreak van zes gevechten. Aliev vocht begin dit jaar tijdens het laatste Young Eagles evenement van de ACB organisatie tegen Ednilson Barros. Aliev won dat gevecht via TKO in de derde ronde. De Rus vocht zijn laatste twee partijen in de Welterweight divisie, maar zal tegen Winner op Lightweight uitkomen.

Meer gevechten voor deze card zullen later deze week en de daarop volgende weken worden bekend gemaakt. Tickets zijn vorige week Donderdag in de verkoop gegaan en variëren van 35 pond tot 150 pond. In de voorverkoop (de eerste twee weken t/m 6 April) zijn er zelfs tickets voor 20 pond te koop. Bestel hier je tickets.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »