breaking news

UFC vechters Darren Stewart en Bartosz Fabinski headlinen Cage Warriors 113

March 18th, 2020 | by Jamal Boussenaf
UFC vechters Darren Stewart en Bartosz Fabinski headlinen Cage Warriors 113
Cage Warriors
0

De fightcard van Cage Warriors 113, die aanstaande vrijdag in het BEC Arena in Manchester wordt gehouden, heeft een aantal veranderingen ondergaan. Dit betekent dat het gevecht tussen de UFC middleweights Darren Stewart en Bartosz Fabinski het nieuwe main event is, zo meldt Cage Warriors via een persbericht.

Door de uitbraak van het coronavirus moet Cage Warriors, vanwege reisrestricties, een streep zetten door een aantal gevechten. Dit betekent dat er twee titelgevechten niet door kunnen gaan. Zo gaat het gevecht tussen Morgan Charriere en Darko Banovic voor de interim featherweight titel niet door, maar ook het flyweight titelgevecht tussen Samir Faiddine en Luke Shanks gaat niet door. Eveneens gaat het verzette UFC gevecht van UFC Londen tussen John Phillips en Dusko Todorovic niet door. De Serviër Todorovic had een primeur kunnen hebben. Hij zou de eerste UFC vechter kunnen zijn die zijn UFC- debuut op het fightcard van een andere organisatie had gemaakt. Maar dit gaat dus niet meer door.

Het gevecht tussen de lightweights Mason Jones en Joe McColgan voor de vacant Cage Warriors lightweight titel is het co-main event.

“We zullen ons blijven aanpassen aan de veranderingen die zich voordoen, en blijven streven naar het grootste en beste platform dat mogelijk is voor onze vechters en fans deze vrijdagavond, “ zegt Cage Warriors president Graham Boylan.

“Zolang het land operationeel blijft, blijven wij dat ook.”

Het Cage Warriors evenement in Manchester wordt achter gesloten deuren gehouden. De prelims worden vanaf 19:30 uur live en gratis gestreamd op de site van Cage Warriors. De Main Card is vanaf 22:00 uur te zien op UFC Fight Pass.

De fightcard ziet er nu als volgt uit.

MAIN CARD

Darren Stewart vs. Bartosz Fabinski – Middleweight

Mason Jones vs. Joe McColgan – Lightweight titelgevecht

Nathan Jones vs. David Bear – Welterweight

Paddy Pimblett vs. Decky Dalton – Lightweight

PRELIMS

Perry Goodwin vs. Steve Aimable – Featherweight

Darren O’Gorman vs. Coner Hignett – Flyweight

Adam Amarasinghe vs. Jake Bond – Flyweight

Matthew Bonner vs. Jamie Richardson – Middleweight

Kris Edwards vs. James Hendin – Featherweight

Aidan Stephen vs. Jack Collins – Lightweight

Lewis Monarch vs. Kingsley Crawford – Featherweight

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »