breaking news

UFC nieuwkomers Chris Daukaus en Parker Porter treffen elkaar tijdens UFC 252 op 15 augustus

August 5th, 2020 | by Marcel Dorff
UFC nieuwkomers Chris Daukaus en Parker Porter treffen elkaar tijdens UFC 252 op 15 augustus
UFC
0

De UFC heeft twee nieuwe vechters toegevoegd aan de Heavyweight divisie. Chris Daukaus maakt op 15 augustus zijn opwachting tegen Parker Porter. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Het gevecht dat door MMA Junkie werd bekend gemaakt maakt deel uit van de Preliminary Card.

Chris Daukaus (MMA 8-3/UFC 0-0) maakte in 2013 zijn Pro-MMA debuut. Na twee gevechten bij de XFE organisatie stapte Daukaus in 2015 over naar de CFFC organisatie. Daar wist Daukaus tijdens zijn debuut te imponeren door de ongeslagen Jeff Blachly in de tweede ronde via KO te stoppen. Echter zou vervolgens verloren worden van Shawn Teed. Daukaus won vervolgens tweemaal en vocht losse partijen voor CES MMA en Ring of Combat. Alle partijen werden gewonnen. Hierdoor kreeg Daukaus in 2019 de kans om voor de CFFC titel te vechten tegen Zu Anyanwu. Daukaus verloor de partij via KO in de tweede ronde. Daukaus wist vervolgens Danny Holmes te verslaan en zou in Augustus 2020 de kans krijgen om revanche te nemen in een titelgevecht voor de CFFC tegen Shawn Teed. Echter heeft Daukaus bij de UFC getekend.

Parker Porter (MMA 10-5/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professioneel debuut maakte in 2009. Porter won vijf van zijn eerste zes partijen. Zijn enige verliespartij was tegen de op dat moment onbekende Jon Jones. Porter wist vervolgens in 2011 de Reality Fighting titel te winnen door Mike Dexter via KO in de eerste ronde te verslaan. De titel werd verloren tijdens de eerste verdediging tegen UFC veteraan Gabriel Gonzaga. Porter zou vervolgens in 2018 overstappen naar CES MMA. Daar won hij onder meer van Kevin Sears en Dirlei Broenstrup. Porter tekende in Augustus 2020 bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »