breaking news

UFC neemt afscheid van Liz Carmouche

December 6th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
UFC neemt afscheid van Liz Carmouche
UFC
0

Liz Carmouche kreeg de eer om als allereerste vrouwelijke vechter voor de Ultimate Fighting Championship (UFC) te vechten. Samen met Ronda Rousey opende ze de zeer populaire Women’s Bantamweight divisie. Met tien verschillende UFC partijen neemt Carmouche nu afscheid bij de promotie.

De 35-jarige Carmouche kwam de promotie binnen na een loopbaan bij onder andere Strikeforce en Invicta FC. Met een overwinning van Valentina Shevchenko en Kaitlin Young en partijen tegen onder andere Marloes Coenen en Sarah Kaufman maakte ze haar UFC debuut in 2012 tijdens UFC 157.

Tijdens haar Octagon-tijd heeft Carmouche voor spectaculaire momenten gezorgd. Denk aan de technische knock-out overwinning van Jéssica Andrade, het Flyweight debuut tegen Alexis Davis en het titelgevecht en rematch tegen Valentina Shevchenko.

Zowel Carmouche als de UFC hebben nog geen verklaring gegeven op het nieuws. Ariel Helwani wist de wereld via manager Kyle Stoltz te informeren. Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »