breaking news

UFC laat Renan Barão vertrekken

December 7th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
UFC laat Renan Barão vertrekken
UFC
0

Renan Barão is jaren gezien als de allerbeste Bantamweight vechter binnen de promotie. Echter is dit na het verliezen van TJ Dillashaw volledig veranderd. Sinds dien verloor hij acht partijen en won hij er slechts twee. Dit is de reden waarom de promotie hem loslaat.

De 32-jarige Braziliaan leek iedereen te verslaan. Zo wisten namen als Urijah Faber, Eddie Wineland, Michael McDonald, Scott Jorgensen en Brad Pickett geen antwoord te geven op zijn techniekenpakket. Toen Barão op 24 mei 2014 voor de aller eerste keer verloor, ging zijn loopbaan bergafwaarts.

Naast overwinningen van Mitch Gagnon en Phillipe Nover, liep Barão een verliesreeks op van vijf partijen. Ook wist Barao zich niet te houden aan het afgesproken gewicht en schommelde hij tussen de Bantamweight en Featherweight divisie.

Als Barão wil blijven staan op het wedstrijdveld zal hij dit elders moeten zoeken. Het is niet bekend of hij zich wil aansluiten bij een andere promotie.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »