breaking news

UFC komt met eerste aankondiging voor Halifax, Canada

December 7th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Op 19 februari reist de wereldberoemde Octagon weer af naar Canada. Dit keer is het aan het Scotiabank Centre van Halifax, Nova Scotia, Canada om de promotie te ontvangen. Zojuist is het eerste gevecht bekend gemaakt. Elias Theodorou en Cezar Ferreira zullen de Octagon delen en het publiek vermaken met spectaculaire technieken.

Elias Theodorou is een 28-jarige MMA vechter uit Ontario, Canada. Met een paarse band in Brazilian Jiu-Jitsu kent hij technieken van zowel het staande spel als het grondspel. Elias heeft slechts één verlies partij op zijn naam staan. Thiago Santos was op 10 december 2015 de sterkere man en won met een unanieme beslissing. Elias zijn andere twaalf partijen zijn gekleurd met groen. Hij heeft onder andere gewonnen van Sam Alvey, Roger Narvaez en Sheldon Westcott. Dit allen is gebeurd onder banners als NAAFS, Score Fighting Series, Bellator MMA en HKFC. Elias is geïntroduceerd bij de promotie via The Ultimate Fighter Nations: Canada vs. Australia. Hij won dit seizoen van TUF.

Ook Cezar Ferreira heeft zich via de realityserie en MMA-competitie The Ultimate Fighter naar binnen geknokt. De 31-jarige Braziliaan wist tijdens TUF Brazil het Middleweight Tournament te winnen van medefinalist Sérgio Moraes. Momenteel loopt Cezar rond met een record van 11 om 5. Hij heeft gewonnen van onder andere Jack Hermansson, Oluwale Bamgbose en Andrew Craig. Met zijn derde dan Brazilian Jiu-Jitsu is hij een zeer technische grondvechter.

ufc-dna

Leave a Reply

Translate »