breaking news

UFC heeft smaak te pakken met 4de New York evenement in 6 maanden

January 16th, 2017 | by Marcel Dorff

De UFC maakte afgelopen nacht tijdens UFC Fight Night 103 bekend dat het opnieuw een PPV gepland heeft voor de aankomende maanden in New York. Ditmaal zal de UFC op 8 April 2017 neerstrijken in Buffalo, New York waar het evenement UFC 210 zal plaatsvinden. Dit is voor de UFC de tweede keer dat men een evenement in Buffalo, New York zal organiseren en het vierde evenement in de staat New York in nog geen zes maanden tijd.

Het KeyBank Center in Buffalo, New York met ongeveer 19.200 zitplaatsen zal het decor worden voor het vijfde evenement in New York. De UFC was in 1995 al eens in Buffalo, New York destijds in het Memorial Auditorium dat plaats bood aan 9.000 mensen. Tijdens het Main Event van die avond wist UFC Hall of Famer Ken Shamrock zijn UFC Superfight Belt met succes te verdedigen. Het gevecht met de Rus Oleg Taktarov eindigde in een draw. Ook de Nederlander Remco Pardoel kwam in actie, hij verloor van de latere toernooi winnaar Marco Ruas. Overigens was destijds de UFC nog niet ”gesanctioned” door Athletic Commissions waardoor er destijds gewoon in New York gevochten werd. Dit is nog in de tijd dat de UFC in handen was van SEG.

Inmiddels heeft de UFC dus al drie evenementen (UFC 7, UFC 205 & UFN 102) gehouden in New York, en staan nummer vier (UFC 208) en vijf (UFC 210) op de planning.

Comments are closed.

Translate »