breaking news

UFC heeft moeite met invulling main event voor Londen

January 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
UFC heeft moeite met invulling main event voor Londen
UFC
0

Al tweeëntwintig vechters staan ingeroosterd om te strijden tijdens UFC Fight Night 107 in Londen. Op 18 maart 2017 reist de wereldberoemde Octagon terug naar de O2 Arena om het publiek te trakteren op spectaculaire gevechten. Terwijl de kaartverkoop al begonnen is, heeft de organisatie nog niemand verantwoordelijk gemaakt voor de hoofdact.

Het Britse publiek is de afgelopen jaren getrakteerd op grote namen. Zo hebben onder andere atleten als Michael Bisping, Anderson Silva, Alexander Gustafsson en Lyoto Machida op het canvas van Londen gestaan. Ook dit keer waren de verwachting weer torenhoog, maar helaas heeft de UFC moeilijkheden om de geschikte act te vinden. De meeste atleten staan al ingeroosterd op een ander evenement.

Enkele vrije atleten zijn Alexander Gustafsson, Ryan Bader en Joanna Jedrzejczyk. Echter is Bader momenteel in onderhandeling met verschillende partijen en is Joanna een UFC kampioen, deze gevechten worden op enkele uitzonderingen na georganiseerd op pay-per-view evenementen.

Comments are closed.

Translate »