breaking news

UFC haalt Michael Chandler binnen als back-up voor Khabib vs. Gaethje

September 17th, 2020 | by Redactie
UFC haalt Michael Chandler binnen als back-up voor Khabib vs. Gaethje
UFC
0

De Ultimate Fighting Championship (UFC) laat niemand minder dan Michael Chandler op de reservebank van UFC 254 zitten. Dana White heeft hem een contract gegeven om bij uitval te strijden tegen Khabib Nurmagomedov of Justin Gaethje. White maakte het nieuws bekend tijdens een interview met SportsCenter.

De Amerikaanse Chandler versloeg afgelopen 7 augustus Benson Henderson met een knock-out in de eerste ronde. De voormalige Lightweight kampioen wilde vervolgens geen contractverlenging en keek naar opties bij organisaties als ONE: Championship en de UFC. Chander was sinds 2010 actief bij Bellator MMA en was tijden lang het gezicht van de organisatie.

Chandler maakte na een partij bij First Blood en Strikeforce zijn debuut bij Bellator MMA en heeft sinds dien een indrukwekkend professioneel record behaald van 21 om 5. Chandler is razend populair en komt in bijna iedere promotie video voorbij. Hij hoopt op nieuwe successen en verwacht zich snel te melden aan de top.

Tot 25 oktober 2020 zal hij niet ingeroosterd worden op een kaart. Dit omdat hij op de reservebank zit voor de partij tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje. Met de vele annuleringen dankzij Covid-19 is de kans aanwezig dat hij op het canvas van Fight Island komt te staan om te strijden voor het Lightweight goud.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »