breaking news

UFC Fight Update 6 Oktober 2016

October 6th, 2016 | by Marcel Dorff

Check hier een vijftal gevechten die de UFC vandaag bekend heeft gemaakt.

– Het eerste gevecht voor UFC on FOX 22 op 17 December 2016 is bekend. Sage Northcutt (MMA 8-1/UFC 3-1) zal het opnemen tegen Mickey Gall (MMA 3-0/UFC 2-0). Northcutt kwam net als Gall via het programma ”Dana White Looking for a Fight” de UFC binnen. Northcutt won zijn eerste twee gevechten redelijk eenvoudig via TKO en Submission tegen Francisco Trevino en Cody Pfister, maar kwam niet langs Bryan Barberena. In zijn laatste gevecht won Northcutt een controversiële Unanimous Decision tegen de Spanjaard Enrique Marin. Mickey Gall vocht twee keer in de UFC, en overtuigde beide keren. Tijdens zijn eerste gevecht wist hij Mike Jackson binnen een minuut via Rear Naked Choke submission te finishen. Vervolgens wist Gall ook zijn tweede pot winnend af te sluiten tegen CM Punk.

– Ook is er opnieuw een gevecht aan de Toronto card toegevoegd. Tijdens UFC 206 op 10 December 2016 zullen Misha Cirkunov (MMA 12-2/UFC 3-0) en Nikita Krylov (MMA 21-4/UFC 6-2) het tegen elkaar opnemen. Krylov is sinds zijn overstap naar Light-Heavyweight nauwelijks te stoppen. De Oekraïner heeft een winstreak van vijf overwinningen, allemaal finishes. Zijn laatste gevecht won Krylov eerder dit jaar tegen Ed Herman via Headkick KO. Misha Cirkunov is nog foutloos in de UFC de Letse Canadees vocht driemaal voor de organisatie, en won driemaal. Alle gevechten werden door Cirkunov gefinisht. Twee finishers tegen elkaar in de Octagon…dat beloofd wat.

– Ook het Belfast evenement van 19 November 2016 heeft er weer een gevecht bij. De Zweed Magnus Cedenblad (MMA 14-4/UFC 4-1) zal het opnemen tegen de Welshman Jack Marshman (MMA 20-5/UFC 0-0). Magnus Cedenblad is een van de meest onderschatte vechters in de UFC Middleweight divisie. Cedenblad verloor alleen zijn debuut tegen Francis Carmont, maar wist vervolgens vier keer te winnen. Waaronder overwinningen tegen mannen als Krzysztof Jotko en Scott Askham. Jack Marshman komt over van Cage Warriors FC waar hij de Middleweight Kampioen was. Deze titel levert hij nu in om in de UFC te kunnen vechten. Marshman is de eerste vechter uit Wales in de UFC.

– Voor Albany, New York werden twee gevechten bekend gemaakt. Het eerste gevecht is een Featherweight gevecht tussen de Rus Zubaira Tukhugov (MMA 18-4/UFC 3-1) en de Braziliaan Tiago Trator (MMA 20-5-2-1/UFC 2-1-0-0). Tukhugov staat bekend als zeer sterke standup vechter en vocht tot nu toe drie keer in de UFC. Hij won zijn debuut Douglas Silva de Andrade. Tegen Ernest Chavez werd gewonnen, en ook zijn derde wedstrijd werd gewonnen (tegen Phillipe Nover). In zijn meest recente partij verloor Tukhugov een zeer controversiële Split Decision in Brazilië tegen Renato Moicano. Nu mag hij het opnemen tegen een andere Braziliaan, namelijk Tiago Trator. Trator is de voormalig Jungle Fight Lightweight Kampioen. De Braziliaan won twee van zijn drie gevechten in de UFC. Akbarh Arreola en Clay Collard werden beiden via Decision verslagen. Trator ging KO tegen Mike de la Torre.

– Het andere gevecht in Albany zal gaan tussen Juliana Lima (MMA 8-3/UFC 2-2) en Tatiana Suarez (MMA 4-0/UFC 1-0). Juliana Lima vocht vier keer in de UFC. De Muay Thai specialiste won tweemaal. Opvallend is vooral dat de twee verliespartijen van Lima kwamen tegen voormalig Strawweight Kampioene Carla Esparza en huidig Strawweight Kampioene Joanna Jedrzejczyk. Tatiana Suarez was een castmember tijdens het 23ste seizoen van TUF. Ze was de eerste keus van Claudia Gadelha. Suarez behaalde de TUF Finale waar ze Amanda Cooper zou verslaan en zichzelf tot TUF Winnares kroonde. Voor Suarez zal dit dus haar tweede officiële gevecht voor de UFC worden.

fup

Leave a Reply

Translate »