breaking news

UFC Fight Update 21 September 2016

September 22nd, 2016 | by Marcel Dorff

Tussen neus en lippen door heeft de UFC vandaag nog eens drie gevechten stilzwijgend toegevoegd aan aankomende evenementen.

– Australiër Daniel Kelly (MMA 11-/UFC 4-1) neemt het in Melbourne op tegen de Amerikaan Chris Camozzi (MMA 24-11/UFC 9-8). Kelly won zijn laatste twee gevechten voor de organisatie. In zijn laatste gevecht wist hij voor eigen publiek een prachtige comeback overwinning te pakken door in de derde ronde Antonio Carlos Junior te verslaan via TKO. Chris Camozzi had een 3-fight winstreak opgebouwd, maar kwam afgelopen Augustus te kort tegen BJJ Ace Thales Leites. Het gevecht zal plaatsvinden op 27 November 2016 in Melbourne, Australië tijdens UFC Fight Night 101.

Anthony Smith (MMA 25-12/UFC 1-2) heeft ook een nieuw gevecht aangeboden gekregen. Hij zal het opnemen tegen Elvis Mutapcic (MMA 15-4-1/UFC 0-1-1). Smith werd in 2013 na een snel submission verlies uit de UFC gezet. Na een winstreak van zeven gevechten in organisaties als RFA, Bellator & CFFC mocht Smith terug komen. Smith won zijn rentree in Februari tegen Leonardo Augusto Leleco via Unanimous Decision. In Juli van dit jaar verloor Smith echter van Cezar Ferreira. Elvis Mutapcic wacht nog altijd op zijn eerste winstpartij binnen de UFC. Mutapcic stapte begin dit jaar in op short notice tegen Francimar Barroso en verloor. Zijn tweede partij in de UFC eindigde in een draw tegen Kevin Casey. Beide mannen hebben een overwinning nodig.

– Net als het gevecht tussen Smith en Mutapcic zullen ook Jake Collier (MMA 10-3/UFC 2-2) en Josh Stansbury (MMA 8-2/UFC 1-0) vechten op de TUF 24 Finale op 3 December in Las Vegas, Nevada. Collier vocht vier keer voor de UFC en won tweemaal. Zijn meest spectaculaire overwinning behaalde Collier tegen Alberto Uda. In Mei van dit jaar leverde hem dat de Performance of the Night bonus op. Josh Stansbury kwam via TUF 23 de UFC binnen. Stansbury verloor in de halve finale van Khalil Rountree, maar kreeg alsnog een gevecht aangeboden op de card tegen Cory Hendricks. In een zeer aan elkaar gewaagd gevecht won Stansbury via Majority Decision, waardoor hij nu een winstreak van acht partijen heeft.

gunsgunsguns

Leave a Reply

Translate »