breaking news

UFC Fight Night Fort Lauderdale krijgt vorm met vier nieuwe gevechten

February 23rd, 2019 | by Redactie
UFC Fight Night Fort Lauderdale krijgt vorm met vier nieuwe gevechten
UFC
0

UFC in ESPN 3 heeft er vandaag 4 nieuwe gevechten bij gekregen. Zo werd bekend dat Andrei Arlovski zijn opwachting gaat maken tegen Augusto Sakai in de Heavyweight divisie. Jim Miller gaat het opnemen tegen Jason Gonzalez in de Lightweight divisie. Dhiego Lima vecht tegen Court Mcgee in de Welterweight divisie en Jessica Penne zal het op gaan nemen tegen Jodie Esquibel in de Strawweight divisie. 

Powered by Aiki Budo.

Andrei Arlovski vs. Augusto Sakai

Andrei Arlovski zit in de herfst van zijn carriere. De voormalig Heavyweight kampioen heeft het de laatste jaren lastig om meerdere overwinningen aan elkaar te rijgen. Zo verloor hij zijn laatste 3 partijen via een Decision tegen repectievelijk Tai Tuivasa, Shamil Abdurakhimov en Walt Harris. Voor Augusto Sakai is het een heel ander verhaal. Sakai is 27 jaar en won zijn eerste en vooralsnog enige partij in de UFC via een Decision tegen Chase Sherman via een TKO. Sakai is vastberaden om de rankings van de UFC te gaan bestormen en daar zal een eventuele overwinning op Arlovski aan bij gaan dragen.

 

Jim Miller vs. Jason Gonzalez

Voor Jim Miller lijkt het erop of eronder te gaan worden. Miller verloor maar liefst 5 van zijn laatste 6 partijen en zijn vorm lijkt ver weg van de vorm waarin hij de UFC bestormde vanaf 2008. Miller vocht maar liefst 31 keer voor de UFC en bouwde een record op van 18 overwinningen, 12 verliespartijen en 1 no contest. Jason Gonzalez zit ook in een lastig parket. De 28-jarige Gonzalez vocht tot nu toe 3 partijen voor de UFC en verloor er 2. Zijn eerste partij verloor hij van Drew Dober via een harde KO. Zijn tweede wist hij te winnen tegen J.C. Cortrell via een submission. Zijn laatste partij verloor hij via een submission van Gregor Gilespie. Ook voor hem is dit dus een cruciaal gevecht voor lijfsbehoud binnen de UFC.

 

Dhiego Lima vs. Court McGee

Dhiego Lima is bezig aan zijn tweede periode bij de UFC. Hij vocht eerst tussen 2014 en 2015 voor de promotie. Daar verloor hij 3 van zijn 4 gevechten en werd de laan uitgestuurd. Lima kwam echter terug via TUF Redemption en haalde het tot de finale. Daar verloor hij van Jesse Taylor. Lima won zijn laatste partij tegen Chad Laprise via een mooie KO. Court McGee is een veteraan in de sport. McGee vecht sinds 2010 voor de UFC en wist een record op te bouwen van 10 winstpartijen en 8 verlieparijen. McGee won 2 van zijn laatste 4 waarvan zijn laatste tegen Alex Garcia via een Decision.

 

Jessica Penne vs. Jodie Esquibel

Jessica Penne en Jodie Esquibel gaan het opnieuw proberen. Eerder stonden beide dames ingeroosterd tijdens UFC Fight Night in Phoenix. Penne raakte echter op het allerlaatste moment geblesseerd waardoor de partij niet door kon gaan. Jessica Penne zit sowieso niet in een goede periode. Zij verloor haar laatste 3 partijen en het lijkt erop dat het einde van haar carriere nadert. Jodie Exquibel zit een beetje in hetzelfde schuitje als haar opponente. Zij vocht tot nu toe 2 partijen voor de UFC tegen Karolina Kowalkiewicz en Jessica Aguilar en verloor beide partijen via een Decision. De 32-jarige Esquibel kan een overwinning dus goed gebruiken.

 

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »