breaking news

UFC debuut voor ongeslagen Deron Winn tegen Markus Perez tijdens UFC Greenville

April 18th, 2019 | by Marcel Dorff
UFC debuut voor ongeslagen Deron Winn tegen Markus Perez tijdens UFC Greenville
UFC
0

De UFC heeft een Middleweight gevecht toegevoegd aan de UFC Fight Night 153 card in Greenville, South Carolina op 23 Juni 2019. De Braziliaan Markus Perez neemt het op tegen de ongeslagen UFC debutant Deron Winn. Dit maakte Combate zojuist bekend. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de Bon Secours Wellness Arena.

Markus Perez (MMA 11-2/UFC 2-2) is een Braziliaanse vechter die sinds 2013 actief is in het MMA. Perez wist zich vooral te laten gelden in regionale Braziliaanse promoties, maar werd al snel opgemerkt door sterke organisaties als Jungle Fight, Aspera FC & Thunder Fight. Bij die laatste organisatie wist hij in 2016 voormalig UFC vechter Paulo Thiago te verslaan via Split Decision en de belt te pakken. Vervolgens werd begin 2017 ook van Ildemar Alcantara gewonnen, waarna de LFA organisatie Perez contracteerde. Perez mocht voor de vacante Middleweight titel vechten tegen de Amerikaan Ian Heinisch. Perez versloeg de ongeslagen Heinisch via Arm Triangle Choke Submission vroeg in de eerste ronde. Perez mocht vervolgens op short notice zijn debuut maken tegen de allereerste LFA Middleweight Kampioen namelijk Eryk Anders. Dit gebeurde tijdens UFC Fresno in December 2017. Anders was te sterk voor Perez via Unanimous Decision. Hierdoor verloor Perez zijn tot dan toe ongeslagen status. Perez kwam echter sterk voor de dag in Mei 2018. Voor eigen publiek werd via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde gewonnen van James Bochnovic. Perez pakte hiermee zijn eerste overwinning in de Octagon. Perez pakte vervolgens in Augustus 2018 een short notice gevecht aan tegen Andrew Sanchez tijdens UFC Lincoln. Perez kwam te kort en verloor via Unanimous Decision. Perez pakte vervolgens een zeer goede overwinning. Tijdens UFC Fortaleza werd de ongeslagen Anthony Hernandez via Anaconda Choke Submission in de tweede ronde gefinisht.

Embed from Getty Images

Deron Winn (MMA 5-0/UFC 0-0) is een MMA vechter die uitkomt voor American Kickboxing Academy. Hij is een van de vaste trainingspartners van UFC Heavyweight Kampioen Daniel Cormier. Winn verdiende zijn sporen in het worstelen, maar maakte in 2017 de overstap naar het MMA. Winn wist te imponeren in zijn eerste drie gevechten die allemaal via (T)KO in de eerste ronde werden gewonnen. Vervolgens pakte Winn een gevecht aan bij Bellator MMA. Ook daar wist hij zijn tegenstander Ahmed White in de eerste ronde te finishen. Vervolgens vocht Winn het Co-Main Event voor de Golden Boy Promotions tegen UFC veteraan Tom Lawlor. Win domineerde de partij met zijn worstelen en won via Unanimous Decision. Nu zal hij in de Middleweight divisie in de UFC zijn loopbaan voortzetten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »