breaking news

UFC debuut Denys Bondar op 22 mei tegen Victor Rodriguez in de Flyweight divisie

February 24th, 2021 | by Redactie
UFC debuut Denys Bondar op 22 mei tegen Victor Rodriguez in de Flyweight divisie
UFC
0

Denys Bondar gaat zijn lang verwacht UFC debuut maken. De vechter uit Oekraïne gaat het op 22 mei aanstaande opnemen tegen Victor Rodriguez in de Flyweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op een nog onbekende locatie. Dit zal waarschijnlijk Las Vegas worden. Raw-Sports Management (het management van Bondar) maakte de partij bekend.

Denys Bondar (MMA 14-2/UFC 0-0) is een Oekraïense MMA vechter die zijn professionele MMA carrière startte in 2015. In zijn eerste jaar als professional wist Bondar een indrukwekkend record neer te zetten van zes overwinningen en een verliespartij. Bondar verloor vervolgens een losse partij en zou tweeënhalf jaar niet op professioneel niveau vechten. In 2018 kwam hij terug in het professionele circuit bij de WWFC organisatie. Daar wist hij zowel de Interim als Undisputed titel te winnen. Met een winstreak van acht partijen tekende Bondar in Januari 2021 een contract bij de UFC. Hij zou debuteren een maand later tegen Ode’ Osbourne. Echter werd Bondar om onbekende redenen van de partij gehaald.

KHARKIV, UKRAINE - NOVEMBER 2, 2019 - Ukrainian fighter Denys Bondar...  News Photo - Getty Images

Victor Rodriguez (MMA 7-3/UFC 0-1) is een MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2011. Na drie overwinningen tekende Rodriguez bij de AFC organisatie in Alaska. Rodriguez vocht in 2014 een partij voor de organisatie die werd verloren. Na vervolgens ook bij een andere organisatie te verliezen vocht Rodriguez liefst ruim drie jaar niet. Uiteindelijk maakte hij in 2018 zijn comeback tegen Caleb Miller. Rodriguez won de partij via KO in de eerste ronde. Na vervolgens nog twee overwinningen mocht Rodriguez in Februari 2020 voor de vacante Bantamweight titel vechten tegen Jared Mazurek. Rodriguez won de partij via TKO in de tweede ronde en pakte de titel. In Oktober 2020 tekende hij bij de UFC. Op short notice maakte hij zijn debuut tegen Adrian Yanez. Rodriguez verloor via KO in de eerste ronde. Rodriguez vervolgde vervolgens zijn carrière in de Flyweight divisie.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »