breaking news

UFC debutanten Giacomo Lemos en Tanner Boser treffen elkaar tijdens UFC 240

June 16th, 2019 | by Marcel Dorff
UFC debutanten Giacomo Lemos en Tanner Boser treffen elkaar tijdens UFC 240
UFC
0

De UFC heeft een Heavyweight gevecht toegevoegd aan de UFC 240 card in Edmonton, Alberta, Canada. De ongeslagen nieuwkomer Giacomo Lemos neemt het op tegen de Canadees Tanner Boser. Dit maakte Combate bekend. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de Rogers Place. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card op 27 Juli 2019.

Giacomo Lemos (MMA 6-0/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die in 2016 zijn Pro-MMA debuut maakte. Lemos won zijn debuut gevecht tegen Leo Vitorino en tekende meteen bij het prestigieuze Aspera FC. Daar wist Lemos met twee (T)KO overwinningen in de tweede ronde te imponeren. Echter maakte hij vervolgens de overstap naar de Zuid-Koreaanse AFC organisatie. Lemos won daar in zijn eerste gevecht al meteen de titel door Sang Soo Lee te verslaan. Lemos verdedigde die titel met succes drie maanden later in April 2019 tegen Jun Soo Lim. Lemos werd vervolgens gecontracteerd door de UFC.

Afbeeldingsresultaat voor giacomo lemos

Tanner Boser (MMA 16-5-1) is een Canadese MMA vechter die in 2012 zijn Pro-MMA carrière startte. Boser wordt gezien als een van de betere vechters uit Canada. Tijdens de eerste vier jaar van zijn carrière vocht Boser vooral voor de Unified MMA organisatie waar hij ook de Kampioen was. Boser tekende vervolgens in 2017 een contract bij de ACB organisatie. Na een stroeve start wist Boser zich te herpakken en won hij drie gevechten achter elkaar. Echter ging zijn laatste gevecht verloren voor de ACB organisatie waarna Boser eenmaal vocht voor M-1 Global. Dat gevecht tegen Zaur Gadzhibabayev eindigde in een Draw. In Mei 2019 keerde Boser terug bij Unified MMA waar hij nog steeds Kampioen was en met succes zijn titel verdedigde. Nu zal hij zijn UFC debuut gaan maken.

Afbeeldingsresultaat voor tanner boser

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »