breaking news

UFC debutante Mayra Bueno Silva treft Gillian Robertson tijdens UFC São Paulo

September 2nd, 2018 | by Marcel Dorff
UFC debutante Mayra Bueno Silva treft Gillian Robertson tijdens UFC São Paulo
UFC
0

De UFC heeft bevestigd dat het een nieuwe partij heeft toegevoegd aan de UFC Fight Night 137 card op 22 September 2018 in São Paulo, Brazilië. Gillian Robertson zal haar opwachting maken in de Women’s Flyweight divisie tegen de ongeslagen Braziliaanse Mayra Bueno Silva (ook bekend als Mayra Sheetara). Beide vrouwen treffen elkaar in de Octagon van het Ginasio do Ibirapuera.

Mayra Bueno Silva (MMA 5-0/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechtster die uitkomt voor het sterke Chute Boxe Diego Lima. Silva maakte in 2015 haar Pro-MMA debuut met een Armbar Submission overwinning in de eerste ronde tegen Shun Lee. Hierop volgden nog twee overwinningen in de eerste ronde, waarna ze in 2017 voor de Batalha MMA titel mocht vechten tegen Daiane Firmino. Silva won het gevecht via Split Decision en pakte haar eerste Pro-MMA titel. Vervolgens werd ze uitgenodigd voor de Braziliaanse versie van de Dana White’s Contender Series. Silva maakte een zeer sterke indruk en won na iets meer dan een minuut van de eveneens ongeslagen Mayana Kellen via een Ninja Choke Submission. Dana White was onder de indruk en beloonde Silva met een UFC contract.

Afbeeldingsresultaat voor mayra sheetara ufc

Gillian Robertson (MMA 5-2/UFC 2-0) was met haar 22 jaar de jongste deelneemster aan TUF 26. Robertson won drie van haar laatste vier gevechten. De UFC zag potentie in de Canadese waardoor ze mee mocht doen aan het 26ste seizoen van TUF. Robertson kreeg meteen de sterke Barb Honchak tegenover zich in de achtste finale. Robertson was niet opgewassen tegen de veel ervarene vechtster en verloor via TKO in de tweede ronde. Robertson maakte vervolgens tijdens de TUF 26 Finale haar UFC debuut tegen Emily Whitmire. Robertson won het gevecht in de eerste ronde via Armbar Submission en mocht dus spreken van een goed debuut. Dat goede debuut wist ze in Mei 2018 een goed vervolg te geven. Tijdens UFC Liverpool werd de Engelse Molly McCann verslagen via Rear Naked Choke Submission.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »