breaking news

UFC contracteert Timo Feucht en Kenneth Bergh, treffen elkaar op 15 juli in Abu Dhabi

July 8th, 2020 | by Redactie
UFC contracteert Timo Feucht en Kenneth Bergh, treffen elkaar op 15 juli in Abu Dhabi
UFC
0

De UFC heeft twee nieuwe Europese vechters gecontracteerd. De Duitser Timo Feucht gaat op 15 juli zijn debuut maken tegen de eveneens debuterende Noor Kenneth Bergh. Beide vechters treffen elkaar op Yas Island te Abu Dhabi, VAE. Het gevecht dat plaats zal vinden in de Light-Heavyweight divisie werd bekend gemaakt via de ESPN website. De partij maakt deel uit van de Preliminary Card van UFC on ESPN 13.

Timo Feucht (MMA 8-1/UFC 0-0) is een Duitse MMA vechter die in 2015 zijn professionele MMA debuut maakte. Feucht wist bij de IFC organisatie in Duitsland furore te maken en pakte al in zijn vierde professionele gevecht de titel door Daniel Dörrer te verslaan. Na vervolgens een los gevecht bij een andere organisatie tekende Feucht met een 6-0 record in 2017 bij Brave CF. Daar vocht hij voor de inaugurele titel tegen Klidson Abreu. Abreu was te sterk voor Feucht waardoor de Duitser voor het eerste verloor in zijn carrière. Feucht pakte vervolgens een regionale titel in Spanje en versloeg in 2019 voormalig UFC vechter Jeremy Kimball tijdens een Oktagon evenement in Bratislava. Feucht won via KO in de eerste ronde. Feucht tekende vervolgens in Juli 2020 een UFC contract.

TFGinterview: Timo Feucht Vows To Take The Gold To Leipzig | The ...

Kenneth Bergh (MMA 8-0-0-1/UFC 0-0-0-0) is een Noorse MMA vechter die zijn professionele carrière begon in 2013. Bergh maakte met drie snelle overwinningen indruk en wekte daarmee de interesse van de UFC. Bergh deed mee aan het 23ste seizoen van The Ultimate Fighter. Echter verloor hij al tijdens de eliminatie gevechten van Eric Spicely (dit gevecht telt niet mee voor het Pro-record). Na vervolgens gewonnen te hebben tegen Brett McDermott tekende Bergh bij de Cage Warriors organisatie. Bergh won tweemaal waaronder een #1 contenderpartij tegen Norman Paraisy. Mede door blessures zou Bergh ruim twee jaar niet in actie komen. De Noor dook echter in 2019 op tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Bergh nam het op tegen Antonio Trocoli. Bergh verloor kansloos in de eerste ronde via een Neck Crank Submission. Echter werd de overwinning later omgezet in een No Contest nadat bleek dat Trocoli positief getest had op verboden middelen. Bergh wist vervolgens in 2019 twee snelle overwinningen te pakken en zal nu alsnog zijn kans krijgen in de UFC.

Embed from Getty Images

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »