breaking news

UFC contract Cris Cyborg verlopen, Bellator MMA is geïnteresseerd

December 31st, 2018 | by Lennart Van Arendonk
UFC contract Cris Cyborg verlopen, Bellator MMA is geïnteresseerd
UFC
0

Cristiane Justino Venâncio – alias Cris Cyborg – heeft haar contract afgesloten tijdens Ultimate Fighting Championship (UFC) 232 in Inglewood, Californië. Ze moest haar titel na kei harde klappen overhandigen uit de uitdager Amanda Nunes. Ze heeft met dit gevecht haar contract bij de organisatie afgesloten en staat nu als free agent op de markt.

Powered by Aiki Budo.

Cyborg is actief geweest bij veel verschillende promoties. Zwel bij Strikeforce, Invicta FC en de UFC was ze een zeer gevaarlijke en dominante kampioene. Ze tekende in 2016 een contract bij de UFC en vocht hier zes partijen. Vier partijen won ze met een (technische) knock-out, één partij won ze met een beslissing en één partij verloor ze met knock-out.

Bellator MMA baas, Scott Coker heeft eerder al aangegeven in gesprek te gaan met Cris Cyborg om te kijken naar de mogelijkheden: “If Cris Cyborg becomes a free agent, we will speak to her.”

Het is nog onbekend wat Cyborg haar toekomstplannen zijn. Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »