breaking news

UFC 229 update: Scheidsrechter en juryleden aangekondigd

September 25th, 2018 | by Redactie
UFC 229 update: Scheidsrechter en juryleden aangekondigd
UFC
0


Nog 11 nachtjes slapen en dan is het zo ver; UFC 229! Het UFC affiche met in het main-event de clash tussen lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov en voormalig featherweight en voormalig lightweight kampioen Conor McGregor.

Het gevecht belooft de allergrootste te worden van het jaar, en als we UFC President Dana White mogen geloven misschien wel het allergrootste gevecht in de geschiedenis van de UFC. White verwacht dan ook dat er om en nabij de 2,5 miljoen Pay Per View aankopen geregistreerd gaan worden.

Naarmate 6 oktober dichterbij komt beginnen nu ook details binnen te stromen over de arbitrage die avond, en dan met name de scheidsrechter en juryleden tijdens het main-event.
De Nevada State Althletic Comission heeft vanmorgen bekend gemaakt dat Sal D’Amato, Derek Cleary en Junichiro Kamijo de jury zullen bemannen tijdens Khabib vs McGregor, en zullen hier elk $1,600,- voor ontvangen.

Herb Dean zal de scheidsrechter zijn tijdens het gevecht, hier krijgt hij $1,900,- voor. De aanstelling van Dean zal misschien wel een opvallende beslissing zijn voor velen, omdat hij eerder deze maand in opspraak is geweest na het misschien wel te laat stoppen van het gevecht tussen Khalid Murtazaliev en C.B. Dollaway.

Comments are closed.

Translate »