breaking news

UFC 222: Fightweek met Bob Schrijber deel 4

March 3rd, 2018 | by Redactie
UFC 222: Fightweek met Bob Schrijber deel 4
UFC
0

Aanstaande zaterdag staat UFC 222 op het programma met een Nederlander op de kaart. Stefan Struve zal het hier op gaan nemen tegen Andrei Arlovski. Bob Schrijber neemt ons mee achter de schermen tijdens de laatste paar dagen voor het gevecht.

02-03-2018

Na in de ochtend de officiële weging gehad te hebben was het in de na middag tijd voor de publieke weging.

Ja en tussen alle bedrijven door vanuit hier continu contact met Irma Verhoeff FaceTime, appen, rookseinen, postduiven, echt van alles. Met z’n tweetjes een school runnen is al zwaar, maar omdat ik hier zit en niet daar komt het even allemaal op haar broodje terecht wat best pittig is. Gaat gelukkig allemaal goed want mijn vrouw is namelijk een knoert, een monster wijf ! Dus, waar waren we gebleven ? O ja, er zijn op zo’n publieke weging wel meer dan duizend mensen aanwezig die voor dit gebeuren gewoon meer dan een uur in een rij staan. Ben je dan een liefhebber of niet. Alle vechters staan dan in de rij achter de schermen om op het podium geroepen te worden voor de last show weight check. Allemaal toppers die zich van hun beste kant gaan proberen te laten zien en ieder op zijn manier.

Toch zie ik dan vaak gasten die zich op hun manier presenteren wat niet mijn manier is. In deze line up staat bv Sean O’Malley. Ik zag ‘m gister lopen bij het media gebeuren en soms heb je dat wel eens met mensen, heb je nog geen woord met ze gewisseld en dat je ze van huis uit een lul vindt. Geen klootzak, maar een lul. Als je een klootzak bent ben je echt een hufter en dat is deze man dan weer niet, nee gewoon een lul, beetje een sukkel. De man had een setje kleding aangetrokken waar ik echt heel verdrietig van werd. Daarnaast was hij ook zeer minachtend naar zijn tegenstander toe wat ik helemaal vreselijk vind. Ik heb altijd in mijn vecht carrière gezegd dat als iemand bij de hand doet tegen mij tijdens of voor een weging ik m van huis uit in elkaar zou proberen te stompen en als dat op dat moment niet lukt wacht ik m op in de parkeer garage. Neem nou bv Conor McGregor. Hij is weer geen lul, maar een echte klootzak. Geloof mij nou ik denk dat ik zo de UFC uit gegooid had geworden want had de man echt over het hele podium gevoetbald waar ik ook zo een klossie hout ter hand bij zou kunnen nemen. Maar goed ik zeg jullie dat dit proppie met zijn bij de handte gedrag wel een keer de verkeerde gaat tegenkomen en daar bedoel ik niet de octagon mee.

Nee dat ie gewoon een keer een buik prikkie krijgt ergens in een kroeg of zo want ook daar is deze dwerg vaak niet de aangenaamste heb ik vernomen. Maar goed de weging van UFC 222. Mega, mega en nog eens mega. Dat ik, dat wij daar met ons poffertjes muiltje tussen mogen staan ! Dan loop ik achter Stefan aan dat podium op, ik het applaus hoor, de fans hoor schreeuwen en dan ben ik zo trots, zo trots, zo trots als een pauw dat hij daar staat, hij daar staat tussen de grootste, de beste vechters ter wereld. Mensen morgen moet, nee gaat ‘t gebeuren en dat op m’n verjaardag, stay tuned!

Met Bob Schrijber en Stefan Struve

Comments are closed.

Translate »