breaking news

UFC 222 : Fightweek met Bob Schrijber 2.0

March 2nd, 2018 | by Marcel Dorff
UFC 222 : Fightweek met Bob Schrijber 2.0
UFC
0

Aanstaande zaterdag staat UFC 222 op het programma met een Nederlander op de kaart. Stefan Struve zal het hier op gaan nemen tegen Andrei Arlovski. Bob Schreiber neemt ons mee achter de schermen tijdens de laatste paar dagen voor het gevecht.

UFC 222 01-03-2018

Gisteren eigenlijk niets over geschreven, maar moet wel gezegd worden. De trainingssessie die we gisteren met Stefan gedaan hebben was in het UFC Performance Institute. Om de 30 minuten vertrekt er een shuttle bus vanuit het centrum naar het UFC Performance Institute, goed geregeld. Wow, wat een mooie school, nee het is eigenlijk gewoon een bedrijf, een heel mooi bedrijf waar allerlei mensen hun ding doen en op de juiste plaats staan. Professioneel, een niet normaal mooi sauna complex waar mensen in werken die uitsluitend en alleen bezig zijn met de sauna. Jus bar, waar allerlei gezonde smooties worden gemaakt en ook mensen staan die begrijpen wat ze doen. Ik had toch één kantlijn, er lopen weet ik hoeveel personal trainers rond wat in Amerika heel populair is en de mensen/klanten ook bereid zijn om voor te betalen. Bij ons is dit en werkt dit anders, maar hier als je een personal trainer hebt ben je helemaal ”de bom”, ben je echt iemand die het snapt.

Nu wil ik niet zeggen dat ik het geruite garen heb uitgevonden, dat ik het allemaal snap, maar dan zie ik die trainers 1 op 1 werken met iemand waar ik dan toch wel heel verdrietig van word. $100 á $150 voor een uurtje trainen met zo’n trainer is een gangbare prijs, schrikt hier niemand van, maar als ik dan zie wat je daarvoor krijgt ………. poeh. Wat dat betreft ligt die lat ook hier in het UFC Performance Institute niet erg hoog. Naast dat Stefan iets gedaan heeft heb ik Lex McMahon een paar rondjes op de vangers opgehouden wat super leuk was. Lex is een Mogadishu veteraan, ja en wat is dat en wat heeft dat hier mee te maken ? Dat is eigenlijk te veel om uit te leggen, maar geloof mij, daar hebben de Amerikanen echt heel zwaar hun best moeten doen dus ook Lex. En wat ik hiermee wil zeggen, is dat Lex een echte Warrior is met een grote hoofdletter !

Maar goed dit was gisteren. We startten de dag met een ontbijtje waarna we naar de media bijeenkomst vertrokken. De daar aanwezige pers stelt 9 van de 10 maal goeie/juiste vragen. Ik merk dat de pers hier altijd wel goed op de hoogte is. Daarna en de dag is nog lang gaat er niet veel meer gebeuren. Zijn nu op de kamer en Steef wilde even liggen, even rusten even focussen. Waarna het al weer bijna tijd is om te gaan trainen en het dan al weer bedtijd is. Jee… een week in Vegas, nou dan ga je het er wel even van nemen? Nou mensen daar kom ik eigenlijk nooit aan toe want elke keer past het één bijna in het ander waardoor het er nooit van komt om het er van te nemen. Nou moet ik ook zeggen dat het er van nemen hier in Vegas niet ”mijn het er van nemen” is. Gezellig aan een poker tafel? Nee, natuurlijk er is hier natuurlijk wel iets meer te doen dan dat maar elke keer als ik in Vegas ben (en ben hier toch denk wel een keer of 8 geweest) word ik altijd weer heel verdrietig van de mensen die zichzelf kapot maken in het casino. Ik zal je zeggen dat ik eigenlijk een enorme disrespect
voor dit soort mensen heb die onder het mom van gezelligheid hun poen wegsmijten aan een pokertafel of wat voor gok gebeuren dan ook. Een beetje hetzelfde als, nee ik rook eigenlijk alleen voor de gezelligheid en ik ze dan in de kou buiten zie lurkend aan zo’n stinkstok. Ja sorry dat ik het zeg, maar daar heb ik helemaal een enorme minachting voor. Nou goed, weer even over de sport. Morgen de grote weging, ja dat is altijd weer een spektakel.

Ja ook daar ga ik jullie week van op de hoogte houden !!! Met Bob Schrijber en Stefan Struve

Comments are closed.

Translate »