breaking news

UFC 219: Sensoren in UFC handschoenen voor perfecte cijfers

December 13th, 2017 | by Redactie

Tijdens de gevechten die plaatsvinden in de Octagon van de Ultimate Fighting Championship (UFC), worden er regelmatig verschillende cijfers getoond in beeld. Zo krijgen de kijkers informatie over onder andere de aantal stoten, trappen en takedowns. Om deze cijfers te perfectioneren en het verhaal van het gevecht nog beter in beeld te brengen, zal de promotie binnenkort een test uitvoeren met verschillende sensoren. Deze worden geplaatst in enkele handschoenen tijdens het evenement UFC 219 in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada.

De Nevada State Athletic Commission heeft vandaag groen licht gegeven voor deze test. Slechts enkele vechters zullen tijdens het evenement rondlopen met speciale handschoenen. De organisatie hoopt hiermee de kijkers beter te informeren over wat er nu eigenlijk gebeurd in de Octagon. Zo zouden gevechten hiermee toegankelijker worden voor de kijkers. Uiteraard zullen handschoenen met sensoren en handschoenen zonder sensoren niet te onderscheiden zijn.

Helaas zullen de kijkers van dit evenement nog weinig meekrijgen van deze test. Als de test positief loopt, zullen wij binnenkort nog meer informatie ontvangen tijdens de gevechten. Elke stoot zal geregistreerd worden.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »