breaking news

UFC 214: Een evenement met geweldige geruchten

April 18th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Op 29 juli is het aan het Honda Center van Anaheim, Californië om de wereldberoemde Octagon te ontvangen en een podium te verzorgen aan een grote groep atleten. Het publiek zal getrakteerd worden op spectaculaire technieken en sfeervolle partijen. Als wij de geruchten geloven, zullen er grote namen verschijnen op de line-up. Zo zijn er verschillende vechters bezig een plek te bemachtigen op deze kaart:

Jon Jones is voor de laatste keer in actie gezien tijdens UFC 197. Hij versloeg hier Ovince Saint Preux en won de interim Light-Heavyweight titel. Aan de andere kant heeft kampioen Daniel Cormier recent nog op het canvas gestaan. Hij won hier met een submission van de uitdager Anthony Rumble Johnson tijdens UFC 210.

Cris Cyborg stuurde laatst haar ongenoegen de wereld in. Ze is het wachten zat en wil snel weer deelnemen aan het wedstrijdvechten. Cyborg vocht tweemaal eerder voor de UFC. Dit was op een Catchweight van 140 lbs. Hoewel de UFC beseft dat ze met Cyborg goud in handen hebben zitten ze er tegelijkertijd ook mee in hun maag. Nadat Cyborg afhaakte voor het eerste titelgevecht op Featherweight vochten Germaine de Randamie en Holly Holm tegen elkaar. De Randamie werd kampioen maar zit nu met een handblessure aan de kant. Vooralsnog heeft de UFC nog geen vechters aan het rooster toegevoegd in de Featherweight divisie.

Comments are closed.

Translate »