breaking news

Tyson Nam treft Tagir Ulanbekov op 19 juni

March 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Tyson Nam treft Tagir Ulanbekov op 19 juni
UFC
0

Flyweights Tyson Nam en Tagir Ulanbekov gaan het op 19 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog onbekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Tyson Nam begon zijn UFC-carrière met twee verliezen op rij, maar de Hawaïaan wist zich te herpakken. Nadat hij van Sergio Pettis en Kai-Kara France, via een unanimous decision, verloor wist hij de twee gevechten daarop beide via een finish te winnen. In juni sloeg hij de debuterende Zarrukh Adashev knock-out en wist hij drie maanden later Jerome Rivera, via een TKO, te verslaan. In januari verloor Nam, via een split decision, van Matt Schnell.

Tagir Ulanbekov maakte in oktober zijn UFC-debuut. De Dagestani wist Bruno Silva, via een unanimous decision, te verslaan. Ulanbekov kwam over van de Russische promotie Gorilla Fighting, waar hij de flyweight kampioen was. Hij wist zijn laatste vier gevechten te winnen. In januari en maart stond een ontmoeting met Matheus Nicolau op de planning, maar beide keren meldde Ulanbekov zich af.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »