breaking news

Tyron Woodley treft Vicente Luque tijdens UFC 260

February 2nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Tyron Woodley treft Vicente Luque tijdens UFC 260
UFC
0

Welterweights Tyron Woodley en Vicente Luque gaan het op 27 maart, tijdens UFC 260, tegen elkaar opnemen. Eerder wist Ariel Helwani al een mondelinge overeenkomst te melden. Inmiddels is de partij bevestigd. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Tyron Woodley veroverde in 2016, door Robbie Lawler knock-out te slaan, de UFC welterweight titel. Hij wist de titel viermaal met succes te verdedigen, totdat hij het in 2019 tegen Kamaru Usman opnam. Woodley verloor het gevecht, via een unaninous decision, in wat een masterclass was van Usman. Sindsdien gaat het alleen maar bergafwaarts voor Woodley. Hij verloor de twee gevechten die daarop volgden en werd door beide tegenstanders, in Gilbert Burns en Colby Covington, compleet gedomineerd.

Vicente Luque is bezig aan een uitstekende reeks binnen de UFC. De Braziliaan maakte in 2015 zijn debuut en wist in die periode twaalf van zijn vijftien gevechten te winnen. Op een split decision wist tegen Mike Perry na wist Luque al zijn gewonnen partijen te finishen. In de gevechten die hij verloor wist hij elke keer de volle vijftien minuten te vechten. In zijn meest recente gevecht wist Luque de Jamaicaan Randy Brown, via een TKO, te verslaan en zo een “Performance of the Night” bonus te verdienen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »