breaking news

Tyjani Beztati vecht tegen Youssef Assouik op GLORY 41 in Den Bosch

May 3rd, 2017 | by Stefan Van Erp

Zojuist is het laatste gevecht aan GLORY 41 in de Brabanthallen Den Bosch toegevoegd. Toptaltent Tyjani Beztati zal het op gaan nemen tegen de Deen Youssef Assouik. Dit gevecht zal plaatsvinden in de Featherweight divisie.

Tyjani Beztati (12-1-0/GLORY 2-0) is een 19-jarig talent die zijn eerste twee partijen bij GLORY zeer overtuigend won. Zo wist hij tijdens GLORY 36 in Oberhausen te winnen via een Unanimous Decision tegen Andrej Bruhl. Tijdens GLORY 39 in Brussel vocht Beztati tegen Sabri Ben Henia. Beztati domineerde de partij en won via een TKO in de tweede ronde. Beztati komt uit voor The Colosseum uit Utrecht. Zijn aanvallende stijl brengt het publiek regelmatig op de planken. Zo wist hij 5 van zijn 12 partijen voortijdig te eindigen. Door zijn 2 overwinningen heeft Beztati zich op weten te werken naar de 10de plek in de ranking van GLORY.

Youssef Assouik (40-4-0/GLORY 0-0) heeft met zijn overwinning op Abdou Karim Chorr tijdens de undercard van GLORY 40 een contract afgedwongen bij de organisatie. De 23-jarige Assouik won via een Unanimous Decision en mag zich nu op gaan maken tijdens voor een gevecht tijdens de Superfight series in Den Bosch. Assouik heeft in zijn carriere inmiddels 44 partijen gevochten waarvan hij er 40 winnend wist af te sluiten. Van die 40 overwinningen wist hij er 20 voortijdig te eindigen. Assouik komt uit voor het Deense Fightersport.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »