breaking news

Tweede poging Tony Gravely vs. Nate Maness, ditmaal op 18 september

August 17th, 2021 | by Marcel Dorff
Tweede poging Tony Gravely vs. Nate Maness, ditmaal op 18 september
UFC
0

De UFC heeft de partij tussen Tony Gravely en Nate Maness opnieuw ingeboekt. Beide mannen zouden het eigenlijk al in april van dit jaar tegen elkaar opnemen. Echter kon Maness destijds niet vechten en werd vervangen door Anthony Birchak. Nu zullen beide Bantamweights het tegen elkaar gaan opnemen op 18 september in het UFC APEX te Las Vegas. MMA journalist James Lynch meldde de partij.

Tony Gravely deed in 2019 mee aan de Dana White’s Contender Series en wist, door Ray Rodriguez via een TKO te verslaan, een UFC contract binnen te slepen. Begin vorig jaar maakte de voormalig CES MMA Bantamweight kampioen zijn UFC debuut. In zijn eerste trip naar de Octagon werd hij door Brett Johns, via een ‘rear naked choke’, verslagen. In zijn tweede gevecht was Gravely wel succesvol. Toen wist hij, in november, Geraldo de Freitas via een split decision te verslaan. Gravely voegde hier nog een overwinning aan toe. In april werd via TKO in de tweede ronde gewonnen van Anthony Birchak.

Nate Maness maakte vorig jaar eveneens zijn UFC debuut. Hij zou het opnemen tegen Ray Borg, maar doordat Borg niet kon vechten ging de UFC opzoek naar een andere tegenstander. Die werd gevonden en zo maakte Maness tegen Johnny Munoz Jr. zijn debuut bij de organisatie. Hij was succesvol en wist Munoz Jr. via een unanimous decision te verslaan. In zijn tweede en tevens meest recente trip naar de Octagon wist Maness Luke Sanders, via een ‘rear naked choke’, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »