breaking news

Twee wijzigingen aan UFC Fight Night op 27 februari

February 21st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Twee wijzigingen aan UFC Fight Night op 27 februari
UFC
0

De UFC heeft, tijdens de uitzending van afgelopen nacht, twee wijzigingen aan de UFC Fight Night van volgende week bekend gemaakt. Zo is een short-notice gevecht tussen Angela Hill en Ashley Yoder aan het evenement toegevoegd en vervangt debuterende Marcelo Rojo de uitgevallen Raphael Assunçao tegen Raoni Barcelos.

Het strawweight gevecht tussen Angela Hill en Ashley Yoder is toegevoegd aan de main card van het desbetreffende evenement. Angela Hill heeft een actief jaar achter de rug. “Overkill” vocht viermaal, de eerste twee gevechten wist ze te winnen en de andere twee gingen via een split decision verloren. Er stond nog een vijfde gevecht op de planning, maar omdat Hill positief testte op COVID-19 ging dit niet door. Ashley Yoder maakte het afgelopen jaar tweemaal de trip richting de octagon. Het eerste gevecht tegen Livinha Souza ging, via een unanimous decision, verloren. Het andere gevecht won Yoder, via een unanimous decision, van Miranda Granger.

Raoni Barcelos heeft in Marcelo Rojo een nieuwe tegenstander gekregen. Barcelos maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC en is, in zijn vijf gevechten bij de organisatie, nog ongeslagen. Drie hiervan wist hij, via een finish, te winnen. In zijn meest recente gevecht wist Barcelos Khalid Taha, via een unanimous decision, te verslaan. Marcelo Rojo maakt zich op voor zijn UFC debuut. De Argentijn was de afgelopen jaren actief bij Combate Americas, waar hij een record van 6-2 wist neer te zetten. In zijn meest recente gevecht, in 2019, wist hij Victor Hugo Madrigal knock-out te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »