breaking news

Twee nieuwe partijen bekend gemaakt voor Bellator Milaan

August 9th, 2019 | by Marcel Dorff
Twee nieuwe partijen bekend gemaakt voor Bellator Milaan
Bellator MMA
0

Eerder werd al bekend gemaakt dat Melvin Manhoef tijdens Bellator Milaan zijn laatste contractpartij gaat afwerken. Peter Carroll van MMAFighting maakte bekend dat er nog eens twee partijen zijn toegevoegd aan dit evenement. Op 12 oktober is de Ex Palalido Arena in Milaan het decor voor een spectaculaire Bellator Europa show, die live en exclusief te zien is op Spike TV. 

Voormalig UFC vechter Galore Bofando staat alweer voor zijn tweede Bellator partij. De eerste partij wist hij winnend af te sluiten tijdens Bellator Londen. Zijn tegenstander is de 23-jarige Italiaan Stefano Paterno, die overkomt vanuit Cage Warriors om zijn Bellator debuut te maken.

Tevens is het Zweedse supertalent Oliver Enkamp ingedeeld in Milaan. Ook voor Enkamp is dit zijn tweede Bellator partij, en ook hij wist zijn eerste partij tijdens Bellator Londen winnend af te sluiten middels een rear-naked-choke in de eerste ronde. De 27-jarige Enkamp gaat het in Italië opnemen tegen de 28-jarige Giorgio Pietrini. De Italiaan heeft een record van 1-1 in Bellator opgebouwd.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »