breaking news

Twee gevechten toegevoegd aan BAMMA Newcastle

October 11th, 2017 | by Stefan Van Erp
Twee gevechten toegevoegd aan BAMMA Newcastle
BAMMA
0

BAMMA heeft twee nieuwe gevechten toegevoegd aan de kaart voor het evenement in Newcastle op 15 december aanstaande. Dit evenement wordt samen met Bellator 190 gehouden. Ryan Scope vs. Mickael Lebout in de Lightweight divisie en Fabian Edwards vs. Louis King in de Middleweight divisie zijn toegevoegd aan het evenement.

Ryan Scope keert terug in zijn Newcastle sinds hij daar in 2014 voor het laatst heeft gevochten tegen Ali Arish en won via een Unanimous Decision. Scope heeft een record van 9 overwinningen en 1 verliespartij. Dit was in zijn laatste gevecht tegen Lewis Long waar hij via een Submission verloor. Mickael Lebout is een 30-jarige Fransman die een record heeft opgebouwd van 16 overwinningen en 7 verliespartijen. Lebout zit op dit moment in een win streak van 2 partijen en hoopt dat hij bij een overwinning op Scope voor de Lightweight titel mag gaan vechten.

Fabian Edwards maakt zijn weg in de middleweight divisie. Edwards vocht tot nu toe 2 professionele partijen en wist deze beide voortijdig te winnen. Zo won hij bij zijn debuut met een snoeiharde KO in de eerste ronde en won hij zijn tweede partij via een Submission. Edwards moet het op gaan nemen tegen de eveneens niet al te ervaren Louis King. King vocht tot nog toe 1 professionele partij en wist deze te winnen via een TKO in de eerste ronde. Beide heren komen uit Engeland en zullen dus veel support uit het publiek krijgen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »