breaking news

Twee Flyweight titels op het spel tijdens LFA 37 in Sioux Falls, South Dakota

March 21st, 2018 | by Redactie
Twee Flyweight titels op het spel tijdens LFA 37 in Sioux Falls, South Dakota
LFA
0

De LFA organisatie heeft haar 37ste evenement aangekondigd. Op 20 April 2018 strijkt de organisatie neer in Sioux Falls, South Dakota waar in het Sanford Pentagon gestreden zal worden om de vacante Flyweight titels bij zowel de mannen als bij de vrouwen. Nadat LFA Flyweight Kampioen Roberto Sanchez bij de UFC tekende werd de titel vacant. Sid Bice en Maikel Perez zullen strijden om de titel. Bij de vrouwen ging eveneens de Kampioene Andrea Lee naar de UFC. Nu zal Sabina Mazo voor de titel vechten tegen Shannon Sinn.

Sid Bice wordt gezien als een van de grootste talenten van de organisatie. Bice vecht in het Pro circuit sinds 2013 en heeft een notable win staan tegen UFC vechter Eric Shelton. Binnen de LFA heeft Bice een record van twee overwinningen en nul verliespartijen. Bice won zowel van Cody Land als van Kenny Porter via Unanimous Decision en mag nu voor de titel vechten. Tegenover hem staat de Cubaanse Olympisch worstelaar Maikel Perez. Perez vocht tot zover viermaal voor de LFA organisatie. Na een matig debuut in April 2017 wist Perez zich te herpakken en drie partijen op rij te winnen. Tijdens zijn laatste partij in Januari 2018 versloeg hij Charlie Alaniz in een van de beste Flyweight gevechten van het jaar tot dusver. Mede hierdoor mag hij nu voor de titel vechten.

Sabina Mazo is de absolute sensatie bij de LFA vrouwen. Mazo won haar beide gevechten voor de organisatie via Headkick KO in de eerste ronde en mocht voor de titel vechten tegen Silvana Juárez. Juárez had echter problemen met haar visum, waardoor het gevecht eerder deze maand niet doorging. Nu zal Mazo in April voor de titel vechten tegen Shannon Sinn. Sinn heeft op dit moment een winstreak van twee gevechten, en vocht eenmaal voor de LFA organisatie. Dit gevecht werd via Unanimous Decision gewonnen tegen Katy Collins.

LFA maakte nog twee gevechten bekend voor dit evenement.
Welterweight But (170 lbs)
– Jordon Larson (8-4) vs. Clarence Jordan (10-4-1)
Lightweight Bout (155 lbs)
– Bryce Logan (8-2) vs. Dakota Bush (4-0)

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »