breaking news

Twee Bantamweightkrakers toegevoegd aan laatste UFC PPV van 2019

October 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Twee Bantamweightkrakers toegevoegd aan laatste UFC PPV van 2019
UFC
0

Twee nieuwe gevechten zijn er toegevoegd aan het UFC 245 evenement op 14 December 2019 in Las Vegas, Nevada. Voormalig Featherweight Kampioen Jose Aldo gaat een gewichtsklasse omlaag en treft in de Bantamweight divisie landgenoot Marlon Moraes. Eveneens maakt ook de in de UFC nog ongeslagen Petr Yan zijn opwachting tegen UFC Hall of Famer Urijah Faber. Beide partijen vinden plaats in de Octagon van de T-Mobile Arena. Zowel ESPN als MMA Junkie wisten de partijen bekend te maken. Inmiddels zijn deze partijen bevestigd.

Marlon Moraes keert terug in de Octagon na zijn verlies in Juni tegen Henry Cejudo. Na een goede eerste ronde moest de Braziliaan het onderspit delven. Nu treft hij landgenoot Jose Aldo. De MMA legende verloor in zijn meest recente partij van Alexander Volkanovski en zag daarmee een nieuwe kans om voor de Featherweight titel te vechten aan zijn neus voorbij gaan. Aldo zal nu zijn carrière voortzetten in de Bantamweight divisie.

Petr Yan is nog altijd ongeslagen in de UFC. De man uit Siberië won al zijn vijf gevechten voor de UFC. In zijn meest recente partij versloeg hij de immer taaie Jimmie Rivera via Unanimous Decision. Yan treft nu Urijah Faber. Faber kwam in Juli 2019 terug op zijn MMA pensioen. De Team Alpha Male leider versloeg na 2.5 jaar afwezigheid Ricky Simon via TKO binnen een minuut.

Dit is de card tot dusver.(Behoudens de titelgevechten is dit NIET de officiële indeling)

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »