breaking news

TUF 23 winnaar Andrew Sanchez vecht tegen Ryan Janes tijdens de TUF 26 Finale

August 31st, 2017 | by Marcel Dorff

De UFC heeft bekend gemaakt dat TUF 23 winnaar Andrew Sanchez op 1 December 2017 zijn opwachting zal maken in de Octagon. Tijdens de TUF 26 Finale in Las Vegas, Nevada zal de Canadees Ryan Janes zijn tegenstander zijn. Beide mannen treffen elkaar in het Park Theater. Het Middleweightgevecht zal plaatsvinden op de Preliminary Card.

Andrew Sanchez (MMA 9-3/UFC 2-1) kwam via TUF 23 in 2016 de UFC binnen. Sanchez wist de finale te halen door in de halve finale teamgenoot Eric Spicely via KO te verslaan. In de finale nam Sanchez het op tegen Khalil Rountree. Sanchez wist Rountree drie rondes lang worstelend de baas en won via Unanimous Decision. Ditzelfde kunstje herhaalde Sanchez een half jaar later ook tegen Trevor Smith, waardoor Sanchez zijn tweede overwinning in de UFC mocht bijschrijven. Dit leek eerder dit jaar ook te gebeuren tegen Anthony Smith. Sanchez controleerde het merendeel van het gevecht met zijn worstelen. Echter wist Smith een keiharde Headkick te plaatsen aan het einde van de derde ronde, en finishte Sanchez vervolgens via KO.
 
Ryan Janes (MMA 9-2/UFC 1-1) werd in 2016 als Battlefield Fight League Kampioen getekend door de UFC. De Canadees zou in de zomer van 2016 zijn debuut maken tegen Adam Hunter. Helaas voor Janes werd door een USADA overtreding van Hunter het gevecht een dag voor het evenement gecanceld. Janes werd vervolgens ingepland om het tijdens UFC Manilla op te nemen tegen de Chinees Dongi Yang. Ditmaal werd het hele evenement gecanceld waardoor het debuut van Janes voor een tweede keer werd uitgesteld. Uiteindelijk was driemaal scheepsrecht en werd de Canadees gekoppeld aan de Amerikaan Keith Berish. Tijdens UFC Albany in December 2016 was Janes over drie rondes de betere en won hij zijn UFC debuut via Unanimous Decision. Janes kon zijn debuut echter geen goed vervolg geven. Voor eigen publiek werd in Februari van dit jaar verloren van Gerald Meerschaert. Janes tikte na ruim anderhalve minuut af op een Armbar Submission. Vervolgens vocht Janes in Schotland tegen de Welshman Jack Marshman. In een zeer vermakelijk gevecht was het uiteindelijk Marshman die de overwinning via Unanimous Decision mocht bijschrijven.

Comments are closed.

Translate »