breaking news

Tristan Connelly pakt short notice partij aankomende zaterdag tegen Michel Pereira in Vancouver

September 10th, 2019 | by Marcel Dorff
Tristan Connelly pakt short notice partij aankomende zaterdag tegen Michel Pereira in Vancouver
UFC
0

De Canadees Tristan Connelly zal aankomende zaterdag zijn debuut gaan maken voor de UFC. Connelly pakt op “4 days notice” het gevecht aan in de Welterweight divisie tegen Michel Pereira. Pereira zat zonder tegenstander nadat Sergey Khandozhko moest afhaken met visumproblemen. Hierdoor zullen Pereira en Connelly nu tegen elkaar vechten in de Rogers Arena in Vancouver tijdens de Main Card aankomende zaterdag. TSN’s Aaron Bronsteter meldde eerder dat de onderhandelingen in gang waren gezet.

Michel Pereira (MMA 23-9-0-2/UFC 1-0-0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die sinds 2012 te vinden is in het professionele circuit. Pereira heeft bij heel veel organisaties zowel in Brazilië als over de hele wereld gevochten. Zo vocht de Braziliaan voor Jungle Fight, XFC, WFCA, Shooto Brasil en Kunlun Fight. Zijn beste tijd had hij echter bij de Servische SBC organisatie waar hij zowel de titel won als deze verdedigde. Tijdens zijn twee recente gevechten voor de ROAD FC organisatie imponeerde Pereira met twee KO finishes in de eerste ronde. Mede door zijn spectaculaire manier van vechten dwong hij een contract af bij de UFC. Pereira debuteerde voor de UFC in Juni 2019 tijdens UFC Rochester tegen de Engelsman Danny Roberts. Pereira wist Roberts in de eerste ronde via een Flying Knee en stoten te finishen. Pereira kreeg hiervoor de Performance of the Night bonus en zal meedingen voor “UFC debut of the year” aan het einde van het jaar. Pereira zou vervolgens tijdens UFC Vancouver in September 2019 vechten tegen Sergey Khandozhko. Helaas kreeg Khandozhko zijn visum niet rond waarna Pereira werd gekoppeld aan Tristan Connelly.

Tristan Connelly (MMA 13-6/UFC 0-0) is een Canadese MMA vechter die sinds 2010 in het Pro-MMA circuit te vinden is. Connelly vocht veel in zijn thuisland Canada en wist daar aardig naam te maken. Echter gebeurde dit pas vanaf 2015. In zijn eerste vijf jaar als professional wist Connelly slechts vijf van in totaal tien gevechten te winnen. Connelly wist echter vanaf 2015 een behoorlijk sterke streak neer te zetten. Zo wist hij in negen partijen liefst achtmaal te winnen. Alle partijen werden voortijdig beslist. Connelly won onder meer de Unified MMA, CageSport en RFC titel. Met overwinningen tegen Joey Pierotti en D’Juan Owens imponeerde Connelly dusdanig dat hij nu op short notice zijn UFC debuut zal gaan maken.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »