breaking news

Trevin Jones vs. Ronnie Lawrence op 31 juli

July 18th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Trevin Jones vs. Ronnie Lawrence op 31 juli
UFC
0

Trevin Jones moest, nadat Aaron Phillips zich voor het gevecht op 24 juli afmeldde, voor de tweede keer op zoek naar een tegenstander. MMA Junkie meldt dat Jones het nu op 31 juli zal opnemen tegen Ronnie Lawrence, die eveneens op zoek moest naar een andere tegenstander.

Trevin Jones maakte in augustus van het vorige jaar zijn debuut in de UFC. De vechter uit Guam debuteerde tegen Timur Valiev en wist hem, via een TKO, te verslaan. Maar na een positieve test op het gebruik van marihuana werd het resultaat omgezet in een ‘no contest’. In zijn tweede en meest recente gevecht wist Jones zijn eerste officiële winst te behalen. Toen wist hij, tijdens UFC 259, Mario Bautista eveneens, via een TKO, te verslaan.

Ronnie Lawrence deed in september van het vorige jaar mee aan de Dana White’s Contender Series. Hij wist te overtuigen en haalde zo een contract bij de UFC binnen. De voormalig Valor Fights bantamweight kampioen maakte in februari, tegen Vince Cachero, zijn debuut. Het werd een droomdebuut voor Lawrence. Hij wist Cachero, via een TKO, te verslaan en kreeg hierdoor een ‘Performance of the Night’ bonus toegekeerd.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »