breaking news

Trevin Jones vervangt uitgevallen Jesse Strader tegen Mana Martinez

August 12th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Trevin Jones vervangt uitgevallen Jesse Strader tegen Mana Martinez
UFC
0

Bantamweights Trevin Jones en Mana Martinez gaan het op 21 augustus, tijdens een UFC Fight Night in de UFC Apex in Las Vegas, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Island. Trevin Jones vervangt de geblesseerde Jesse Strader.

Trevin Jones maakte in augustus van het vorige jaar zijn debuut in de UFC. De vechter uit Guam debuteerde tegen Timur Valiev en wist hem, via een TKO, te verslaan. Maar na een positieve test op het gebruik van marihuana werd het resultaat omgezet in een ‘no contest’. In zijn tweede en meest recente gevecht wist Jones zijn eerste officiële winst te behalen. Toen wist hij, tijdens UFC 259, Mario Bautista eveneens, via een TKO, te verslaan. Op 31 juli stond er nog een gevecht op de planning voor Jones, maar omdat zijn tegenstander problemen had met het behalen van het juiste gewicht ging dit niet door.

Mana Martinez gaat zijn UFC debuut maken. “Manaboi” deed vorig jaar mee aan de Dana White’s Contender Series, maar werd door Drako Rodriguez gesubmit. Hierdoor kwam hij niet in aanmerking voor een UFC contract. Maar een jaar later is het dan zover. Martinez komt over van Fury FC, waar hij in 2018 de bantamweight titel wist te winnen en tot nu toe wist te behouden. Daarvoor vocht Martinez bij LFA.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »