breaking news

Trevin Jones treft Tony Kelley op 24 juli

April 15th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Trevin Jones treft Tony Kelley op 24 juli
UFC
0

Bantamweights Trevin Jones en Tony Kelley gaan het op 24 juli, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen. MMA Island meldde eerder een mondelinge overeenkomst, het gevecht is nu officieel bekend gemaakt. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Trevin Jones maakte in augustus van het vorige jaar op spectaculaire wijze, door Timur Valiev via een TKO te verslaan, zijn UFC-debuut. Hij kreeg hiervoor een ‘Performance of the Night’ bonus. Het resultaat werd echter omgedraaid naar een ‘no contest’, omdat Jones positief testte op het gebruik van marihuana. Zijn meest recente gevecht, tijdens UFC 259, was niet minder spectaculair. Jones nam het op tegen Mario Bautista en wist hem in de tweede ronde, via een TKO, te verslaan.

Tony Kelley maakte een week eerder dan Jones zijn UFC-debuut. Hij verloor zijn debuut van Kai Kamaka III, via een unanimous decision, maar wist een show neer te zetten. Het gevecht werd verkozen tot ‘Fight of the Night’. Twee maanden later stapte Kelley weer de octagon. Hij nam het, in wat zijn meest recente gevecht was, op tegen Ali AlQaisi. Ook dit gevecht duurde de volledige drie rondes, maar deze keer stond Kelley aan de winnende kant van een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »