breaking news

Tracy Cortez vs. Bea Malecki toegevoegd aan UFC evenement op 10 oktober

August 21st, 2020 | by Marcel Dorff
Tracy Cortez vs. Bea Malecki toegevoegd aan UFC evenement op 10 oktober
UFC
0

Tracy Cortez zal op 10 oktober aanstaande voor de tweede maal haar opwachting gaan maken in de UFC. In de Bantamweight divisie treft ze de ongeslagen Zweedse Bea Malecki. Beide vrouwen ontmoeten elkaar op een nog nader bekend te maken locatie. MMA Junkie wist de partij te melden.

Tracy Cortez (MMA 7-1/UFC 1-0) is een Amerikaanse MMA vechtster die na een ongeslagen amateur carrière van drie jaar in 2017 de overstap maakte naar de professionals. Cortez verloor haar debuut voor de Invicta FC organisatie, maar wist vervolgens een winstreak neer te zetten van drie gevechten. Dit leverde haar een contract op bij de Combate Americas organisatie. Cortez won in de tweede ronde via TKO van Karen Cedillo en keerde terug bij Invicta FC. Daar werd ze gekoppeld aan de ongeslagen Erin Blanchfield. Cortez won het gevecht via een zeer controversiële Split Decision. Cortez werd vervolgens in Juli 2019 uitgenodigd om mee te doen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Cortez nam het op tegen Mariya Agapova. Na een moeilijk begin domineerde Cortez het gehele gevecht en won ze overtuigend via Unanimous Decision. Dana White was overtuigd en beloonde Cortez met een UFC contract. Cortez zou vervolgens op short notice vechten tegen Duda Santana. Echter trok Santana zich terug en werd Vanessa Melo als nieuwe tegenstandster aangewezen. Cortez had weinig moeite met de Braziliaanse en won via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Bea Malecki (MMA 4-0/UFC 2-0) is een Zweedse vechtster die bekend werd na het meedoen aan het 28ste seizoen van The Ultimate Fighter. Malecki die slechts twee Pro-MMA gevechten op haar record had werd in de eerste ronde gekoppeld aan Leah Letson. Malecki vocht sterk maar kon niet voorkomen dat Letson won via Unanimous Decision. Malecki tekende echter in Februari 2019 alsnog een contract bij de UFC en maakte in Juni 2019 haar UFC debuut in Stockholm tegen de Braziliaanse Duda Santana. Malecki won in de tweede ronde via een Rear Naked Choke Submission. Malecki werd vervolgens in Maart 2020 gekoppeld aan Veronica Macedo. Malecki vocht sterk en won de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »