breaking news

Tony Ferguson hint naar gevecht tijdens UFC 229: Khabib vs. McGregor

August 21st, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Tony Ferguson hint naar gevecht tijdens UFC 229: Khabib vs. McGregor
UFC
0

Volgens Tony ‘El Cucuy’ Ferguson kunnen wij hem verwachten tijdens UFC 229 in Las Vegas, Nevada. Ferguson stond eerder ingeroosterd om te strijden tegen Khabib Nurmagomedov, maar moest dit gevecht dankzij een opgelopen blessure annuleren. Tijdens UFC 229 vechten Khabib en Conor McGregor voor de UFC Lightweight titel. Ferguson zal waarschijnlijk dienen als back-up plan.

Powered by Aiki Budo.

Het is logisch om Ferguson op hetzelfde evenement te laten vechten. Wanneer er een vechter van het langverwachte titelgevecht tussen Khabib en McGregor uitvalt, kan Ferguson deze vervangen. Het zal overigens niet de eerste keer zijn dat een groot gevecht last-minute uit elkaar valt.

Ferguson heeft sinds zijn overwinning van Kevin Lee in oktober 2017 niet meer gevochten. Hij won hier de UFC Interim Lightweight titel in de derde ronde met en triangle choke. De 34-jarige vechter heeft sinds 2012 niet meer verloren en kent een overwinningsreeks van tien partijen.

Tony Ferguson tweet over zijn volgende gevecht:
https://twitter.com/TonyFergusonXT/status/1031626770661818368

Er wordt nog geen tegenstander genoemd. De promotie verwacht de kaart snel aan te vullen met nieuwe namen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »