breaking news

Tom Aspinall treft Sergey Spivak tijdens co-main event op 4 september

August 29th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Tom Aspinall treft Sergey Spivak tijdens co-main event op 4 september
UFC
0

Tom Aspinall heeft een nieuwe tegenstander gekregen voor zijn gevecht op 4 september. MMA Junkie meldt dat Sergei Pavlovich wegens visum problemen niet kan vechten en dat Aspinall het nu in het UFC Apex in Las Vegas opneemt tegen Sergey Spivak.

Tom Aspinall kent een uitstekend begin aan zijn UFC-carrière. De Engelsman maakte vorig jaar tegen Jake Collier zijn debuut. Hij wist Collier, via een TKO, te verslaan en zo een ‘Performance of the Night’ bonus binnen te slepen. De twee gevechten die daarop volgden wist Aspinall ook via een finish te winnen. Meest recent tegen UFC-veteraan Andrei Arlovski, die hij via een ‘rear naked choke’ wist te verslaan. Ook hier kreeg Aspinall een ‘Performance of the Night’ bonus voor.

Sergey Spivak is momenteel bezig aan een sterke reeks. De Moldaviër maakte in 2019 zijn UFC-debuut en ging 1-2 in zijn eerste drie gevechten. Maar sindsdien kan het niet beter gaan. Spivak wist de drie partijen die daarop volgden allemaal te winnen. Zo wist “Polar Bear” vorig jaar zomer de Braziliaan Carlos Felipe, via een majority decision, te verslaan. Vervolgens vocht Spivak al twee keer dit jaar. Hij wist de debuterende Jared Vanderaa, via een TKO, te verslaan en meest recent versloeg hij de veteraan Aleksei Oleinik via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »