breaking news

Tom Aspinall en Shamil Abdurakhimov treffen elkaar op 19 maart

November 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Tom Aspinall en Shamil Abdurakhimov treffen elkaar op 19 maart
UFC
0

Een ontmoeting tussen Heavyweights Tom Aspinall en Shamil Abdurakhimov zal op 19 maart, tijdens een nog onbekend UFC evenement, plaatsvinden. ESPN meldde eerder dat het gevecht in de maak was, nu is de partij bevestigd. Het evenement zal waarschijnlijk in Londen plaatsvinden.

Tom Aspinall wist afgelopen september zijn ongeslagen reeks in de UFC voort te zetten. De Engelsman nam het op tegen Sergey Spivak, die hij via een TKO wist te verslaan. Hiermee wist Aspinall zijn vierde UFC-gevecht op rij te winnen. Al zijn overwinningen kwamen door middel van een finish. In drie van zijn vier gevechten wist Aspinall een ‘Performance Bonus’ te verdienen.

Shamil Abdurakhimov verloor zijn laatste twee gevechten. De Rus wist in 2019 voor het laatst te winnen en was bezig aan een winstreeks van drie gevechten, maar zag in datzelfde jaar een eind komen aan die reeks. Curtis Blaydes wist Abdurakhimov toentertijd via een TKO te verslaan. Zo’n twee jaar later stapte hij pas weer de octagon in. Dat was afgelopen september, toen Abdurakhimov via een TKO werd verslagen door Chris Daukaus.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »