breaking news

Toernooi met ONE Bantamweight Muay Thai titelgevecht als prijs

July 31st, 2020 | by Redactie
Toernooi met ONE Bantamweight Muay Thai titelgevecht als prijs
ONE Championship
0

Een viermans-toernooi moet uitmaken wie de volgende titeluitdager wordt voor de ONE Bantamweight Muay Thai titel. Zo stappen Saemapetch, Rodlek, Sangmanee en Kuabdam op het canvas om te strijden voor de plaatst. De gevechten worden georganiseerd tijdens ONE: No Surrender II op 14 augustus en ONE: No Surrender III op 21 augustus.

Allereerst strijden Saemapetch en Rodlek tegen elkaar, daarna is het aan Sangmanee en Kulabdam op het podium te betreden. De winnaar van het toernooi krijgt Nong-O Kaiyanghadaogym voor zijn kiezen.

Nong-O is een expert in de Muay Thai wereld en heeft een professioneel record van 261-54-1. Met partijen in onder andere de Lumpinee Stadium, Rajadamnem Stadium en de Toyota Marathon maakte hij in 2018 zijn debuut bij ONE Championship. Hier versloeg hij Fabio Pinca, Hiroaki Suzuki, Fairtex en en drie andere op rij. Met knock-outs en beslissingen is hij een waardige ONE kampioen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »