breaking news

Titelgevecht Amanda Nunes vs. Megan Anderson niet tijdens UFC 256

November 9th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Titelgevecht Amanda Nunes vs. Megan Anderson niet tijdens UFC 256
UFC
0

Het gevecht voor de featherweight titel tussen titelhoudster Amanda Nunes en Megan Anderson, dat tijdens UFC 256 zou plaatsvinden, gaat niet door, zo meldt Brett Okamoto van ESPN. De huidige kampioene heeft een blessure opgelopen en kan haar titel dus niet verdedigen. Het gevecht wordt verplaatst naar een nog onbekende datum in 2021.

Amanda Nunes is sinds 2018 de UFC featherweight kampioene. Tijdens UFC 232 wist ze, door Cris Cyborg knock-out te slaan, de titel te veroveren. Sindsdien wist ze die titel eenmaal te verdedigen. Dit deed ze tegen Felicia Spencer, die ze in juni via een unanimous decision wist te verslaan. Daartussen verdedigde ‘Double Champ’ Nunes wel twee keer met succes haar bantamweight titel. Zo versloeg ze Holly Holm via een TKO en Germaine de Randamie via een unanimous decision.

Megan Anderson wist, na haar verlies tegen Felicia Spencer in 2019, een winstreeks van twee gevechten neer te zetten om zo een gooi naar de titel te mogen doen. Zo wist de Australische, nog geen vijf maanden na haar verlies, de Franse Zarah Fairn via een ‘triangle choke’ te verslaan. Vervolgens nam Anderson het in februari op tegen Norma Dumont, die ze in de eerste ronde via een TKO wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »