breaking news

Tim Johnson vs. Valentin Moldavsky voor Interim Heavyweight titel tijdens Bellator 261

May 7th, 2021 | by Marcel Dorff
Tim Johnson vs. Valentin Moldavsky voor Interim Heavyweight titel tijdens Bellator 261
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft zojuist middels een persbericht het 261ste evenement aangekondigd. Bellator blijft voorlopig evenementen organiseren in de Mohegan Sun Arena te Uncasville, Connecticut. Op 25 juni aanstaande gaat #1 contender Tim Johnson het opnemen tegen #3 contender Valentin Moldavsky voor de Interim Heavyweight titel. Kampioen Ryan Bader is op dit moment actief in de Light-Heavyweight Grand Prix en kan zodoende zijn belt niet verdedigen. Hierdoor komt Bellator met een Interim titel.

Tim Johnson kwam in 2018 over van de UFC naar Bellator MMA. De Amerikaan kende een belabberd begin bij Bellator met twee KO verliespartijen in de eerste ronde. Echter wist Johnson zich terug te vechten tot #1 contender met drie achtereenvolgende overwinningen. Recent werd Cheick Kongo via Split Decision verslagen. Tegenstander Valentin Moldavsky kwam eveneens vijfmaal uit voor Bellator. Moldavsky won al zijn partijen voor de organisatie. Onder meer Roy Nelson en Linton Vassell werden verslagen.

Bellator voegde eveneens drie prelims toe aan de card. De populaire Lena Ovchynnikova gaat proberen voor het eerst in vier jaar weer eens een overwinning te pakken. De Oekraïense neemt het op tegen Bellator MMA debutante Kyra Batara. Batara komt over van de Combate Global organisatie waar ze een behoorlijke winstreak neerzette. Ook het debuut van Isaiah Hokit staat op 25 juni op het programma. De Fresno State worstelaar treft Aaron Hughes in de Lightweight divisie.

Tot slot zullen ook de #5 en #6 in de Lightweight divisie acte de présence geven. Myles Jury neemt het op tegen Sidney Outlaw in een belangrijke partij in de top van de divisie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »